Lohman Interiors

Lohman Interiors is een zelfstandig bedrijf in Nieuwvliet die bekend staat om zijn handgemaakte meubelen naar eigen ontwerp. Jeroen Lohman is al van kleine jong en gefascineerd door hout, houtbewerken en wat je er allemaal voor mooie dingen van kan maken. Na de opleiding allround timmerman heeft hij nog diverse andere opleidingen gevolgd die te maken hebben met het maken, ontwerpen en restaureren van meubelen.

Naast de vakopleiding “antiek meubelrestaurateur” heeft hij nog enkele jaar opleidingen gevolgd zoals: biezen van stoelen, patineren en polychromeren, diverse verftechnieken, houtdraaien en na deze specialistische opleidingen heeft hij zijn lijstje afgesloten met de opleiding “antiekhandelaar” waarbij de algemene kennis en diverse kunststromingen nog verder uitgelicht worden.

Naast het restaureren van antieke meubelen, op de originele wijze en technieken is hij ook gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke meubelen in diverse houtsoorten maar vooral in oud- en nieuw eiken. Mocht u hier bij de Leilinde niet exact vinden wat u zoekt of u heeft speciale woonwensen dan kunnen we samen eens kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen. Zo heeft Jeroen al diverse authentieke, robuuste keuken- en badkamermeubelen gerealiseerd in zowel strakke uitvoeringen als ook zeer landelijke modellen. Maar ook op het gebied van uitzonderlijke timmerprojecten blinkt hij uit. Zoals bv het bouwen van unieke tuinhuizen, buitenkeukens, verblijven,enz…. Nieuwsgierig of wij iets kunnen betekenen in uw specifieke woonwensen kunt u altijd contact opnemen met de Leilinde of Lohman Interiors zelf.

REALISATIES:
Hieronder vindt u diverse opdrachten die Lohman Interiors voor  klanten hebben mogen realiseren. Met deze realisaties proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden bij Lohman Interiors.