Interieur

Bent u toe aan een compleet nieuw of ander interieur maar zijn uw oude meubeltjes nog niet versleten? Denk dan eens na over re-stylen van uw complete huis. Te beginnen met bv een prachtige krijtverf kleur op uw wanden uit de lijn van Mia Colore. Er zijn zoveel verschillende kleuren daar moet vast iets van uw smaak bijzitten. Daarna kunt u met bijpassende kleuren of juist heel contrasterende kleuren uw meubeltjes “pimpen”, ook met de krijtverf uit onze Mia Colore lijn. Ziet u het niet zitten om dit zelf te doen dan kunnen wij u misschien een helpende hand bieden. Wij kunnen uw meubeltjes ophalen en voor u “pimpen”.
Zo kunt u het gehele interieur een compleet nieuwe “look” geven zonder afscheid te moeten nemen van uw meubeltjes.

Komt u er nu zelf niet helemaal uit wat u precies wil dan kunnen wij u eventueel laten kennismaken met een hele creatieve binnenhuisarchitecte die naar uw wensen luistert en deze tot in de details uitwerkt.

Spring gerust eens binnen om te kijken wat we u kunnen bieden.

‘Mia Colore’ Verven

Krijtverf is fantastisch mooi product.
Het geeft een zeer mooie afwerking en het is:

  • ultra mat – fluweelachtig / poederig in uitstraling – zeer goed dekkend – gemaakt met 100% natuurlijke pigmenten en hoogwaardige grondstoffen – milieuvriendelijk – verwerkt heerlijk – reukarm

Eigenschappen krijtverf:

  • deze krijtverf is afwasbaar – goed overschilderbaar – zonder primer aan te brengen – verkrijgbaar in 49 volle en intense kleuren – geeft karakter aan uw muren en meubels.

Krijtverf aanbrengen:

Het aanbrengen is eenvoudig. U kunt dit doen met:

  • de roller – langharige kwast – doek / spons voor bijvoorbeeld speciale effecten of verouderen meubels – airless spuiten.

Met een langharige kwast en niet of nauwelijks verdunde krijtverf krijgt u de authentieke, warme uitstraling. Deze uitstraling is met andere verfsoorten zeer moeilijk te imiteren. De krijtverf van Mia Colore is een mooi originele volle verf. Als ondergrond is krijtverf ook erg breed toe te passen.

Onderhoud krijtverf

Krijtverf is eenvoudig in het onderhoud. Nog steeds wordt gedacht dat ook krijtverf afgeeft en niet schoon te maken is. Dit is een misverstand. Krijtverf van Mia Colore hoeft niet nabehandeld te worden en is goed reinigbaar met gewoon water. Wilt u toch de verf beschermen tegen grote hoeveelheden water, vet of andere zaken? Dan kunt u op de krijtverf de Vernice van Mia Colore als bescherming toepassen. Dit is een matte vernis speciaal ontwikkeld voor kalk- en krijtverf.

De kleuren van Mia Colore

De krijtverf van Mia Colore is standaard leverbaar in 49 schitterende volle en diepe kleuren. Onze ster-dealers werken met onze mengmachine en kunnen u de krijtverf ook leveren in bijna 32.000 verschillende kleuren!
De krijtverf is leverbaar in de verpakkingen van 0,5L, 1L en 2,5L.

Voor nog meer informatie kunt u ook de officiele website van Mia Colore raadplegen.